Design & Vizuális tartalom, Kampányok & Aktivációk

Crystallum

Design & Vizuális tartalom, Kampányok & Aktivációk

Crystallum

Top of the top of the top…

Hazánk talán legelismertebb pálinka márkájával, a Márton és Lányai-val közösen terveztük meg és vezettük be Magyarország első és egyetlen, prémium felett elhelyezkedő, Ajka kristályba zárt limitált, sorszámozott pálinka kollekcióját.

Tevékenységünk a teljes folyamatot lefedte, többek közt olyanokat, mint az arculat, a logot és Crystallum csomagolástervezés, az anyagválasztás, a technológiai elődiagnosztika és prototípusgyártás, a gyártásmenedzsment, termék és image fotózás, a key visual fejlesztés és a POS anyagok létrehozása, illetve a termékbevezetés PR eseményének managelése, amit a Costes Downtown-ban tartottunk.

Az esemény alkalmából az első magyar Michelin-csillagos étterem, az azév májusban nyílt testvéréttermében, a Costes Downtownban Tischler Petra, a Costes Downtown sous chefje, Márton János főzőmester, Harmath Csaba gasztronómiai szakértő és Borbáth Gabriella pálinkaszakértő beszélgetett a fine dining és a magyar pálinkakultúra kapcsolatáról.

A meghívottaknak az esemény alkalmából különleges kóstolási élményben is részük lehetett. A rendezvényen Tischler Petra bemutatta a két ízre komponált bisztrófalatjait, amelyek kíséretében – csak és kizárólag az eseményen – lehetőség nyílt Magyarország csúcspálinkájának kóstolására is.

Top of the top of the top…

Hazánk talán legelismertebb pálinka márkájával, a Márton és Lányai-val közösen terveztük meg és vezettük be Magyarország első és egyetlen, prémium felett elhelyezkedő, Ajka kristályba zárt limitált, sorszámozott pálinka kollekcióját.

Tevékenységünk a teljes folyamatot lefedte, többek közt olyanokat, mint az arculat, a logot és Crystallum csomagolástervezés, az anyagválasztás, a technológiai elődiagnosztika és prototípusgyártás, a gyártásmenedzsment, termék és image fotózás, a key visual fejlesztés és a POS anyagok létrehozása, illetve a termékbevezetés PR eseményének managelése, amit a Costes Downtown-ban tartottunk.

Az esemény alkalmából az első magyar Michelin-csillagos étterem, az azév májusban nyílt testvéréttermében, a Costes Downtownban Tischler Petra, a Costes Downtown sous chefje, Márton János főzőmester, Harmath Csaba gasztronómiai szakértő és Borbáth Gabriella pálinkaszakértő beszélgetett a fine dining és a magyar pálinkakultúra kapcsolatáról.

A meghívottaknak az esemény alkalmából különleges kóstolási élményben is részük lehetett. A rendezvényen Tischler Petra bemutatta a két ízre komponált bisztrófalatjait, amelyek kíséretében – csak és kizárólag az eseményen – lehetőség nyílt Magyarország csúcspálinkájának kóstolására is.

Top of the top of the top…

Hazánk talán legelismertebb pálinka márkájával, a Márton és Lányai-val közösen terveztük meg és vezettük be Magyarország első és egyetlen, prémium felett elhelyezkedő, Ajka kristályba zárt limitált, sorszámozott pálinka kollekcióját.

Tevékenységünk a teljes folyamatot lefedte, többek közt olyanokat, mint az arculat, a logot és Crystallum csomagolástervezés, az anyagválasztás, a technológiai elődiagnosztika és prototípusgyártás, a gyártásmenedzsment, termék és image fotózás, a key visual fejlesztés és a POS anyagok létrehozása, illetve a termékbevezetés PR eseményének managelése, amit a Costes Downtown-ban tartottunk.

Az esemény alkalmából az első magyar Michelin-csillagos étterem, az azév májusban nyílt testvéréttermében, a Costes Downtownban Tischler Petra, a Costes Downtown sous chefje, Márton János főzőmester, Harmath Csaba gasztronómiai szakértő és Borbáth Gabriella pálinkaszakértő beszélgetett a fine dining és a magyar pálinkakultúra kapcsolatáról.

A meghívottaknak az esemény alkalmából különleges kóstolási élményben is részük lehetett. A rendezvényen Tischler Petra bemutatta a két ízre komponált bisztrófalatjait, amelyek kíséretében – csak és kizárólag az eseményen – lehetőség nyílt Magyarország csúcspálinkájának kóstolására is.

Iparág

Iparág

Alkohol

Alkohol

Gasztronómia

Gasztronómia

Valódi csúcstermék bevezetésén gondolkozol?

A te márkád is megérdemli a fine dining szintű kivitelezést. Legyen szó limitált szériáról, luxus csomagolásról vagy Michelin-kompatibilis márkapozicionálásról, segítünk, hogy terméked valóban kiemelkedjen – nemcsak a polcon, hanem a legexkluzívabb éttermekben is. 👉 Kérdezz minket, ha prémium feletti pozíciót szeretnél építeni – stratégiai alapon, designban is külön utat járva.

Dom Pérignon vineyards from the sky
Dom Pérignon vineyards from the sky
Dom Pérignon vineyards from the sky
Vine leaf
Vine leaf
Vine leaf

"A PRÉMIUM TERMÉKEKET FELÜLMÚLÓ MINŐSÉGET AZ BIZTOSÍTJA, HOGY – A FŐZÉSI FOLYAMATOT GYAKORLATILAG AROMAVADÁSZATTÁ FEJLESZTETTÜK."

Márton János

Tulajdonos

Design & Vizuális tartalom

CCHBC Kiadványtervezés

Design & Vizuális tartalom

CCHBC Kiadványtervezés

Design & Vizuális tartalom

CCHBC Kiadványtervezés

Design & Vizuális tartalom

Díjnyertes display design

Design & Vizuális tartalom

Díjnyertes display design

Design & Vizuális tartalom

Díjnyertes display design

Digitális megoldások

V/BEevent.hu

Digitális megoldások

V/BEevent.hu

Digitális megoldások

V/BEevent.hu

Gyere és iratkozz fel a hírlevelünkre!

Gyere és iratkozz fel a hírlevelünkre!

Gyere és iratkozz fel a hírlevelünkre!